Ha nem szeretnél, vagy nem lehet mûkörmöd, mégis hosszan tartó megoldást keresel körmeid ápoltságára, akkor a zselés lakkozás való neked!

Mi az a zselés lakk, vagy más néven gél lac?

Egy teljesen új technológia, olyan egyszerû, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb.3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra.

Amikor már látszik a lenövés, akkor nem kell csiszolni, hanem teljesen egyszerûen le lehet oldani a gél-lakkot a körömrõl.

A GÉL-LAKKOT azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak mûkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetõségük, azok is szeretik, akiknek nem volt türelmük a mûkörömhöz (a GÉL-LAKK gyorsabb eljárás), és azok is nagyon szeretik, akik soha nem hordtak volna mûkörmöt.

A köröm kinézete lehet hasonló a mûkörömhöz, vagy lehet olyan, mint a lakkozott köröm.

Nincs megvastagodás, nincs magas C ív, az elegáns természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és persze erõsebb tartása van a körömnek a zselé tartalom miatt, mint a hagyományos lakkokkal.

Színek:

A hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan a zselés lakkokból is számtalan szín közül választhatod ki a ruhádhoz, stílusodhoz, hangulatodhoz, vagy éppen az évaszakhoz leginkább illõ variációt.

Lehet-e díszíteni a zselés lakkra?

Igen!

Nézz meg egy kis ízleítõt eddigi munkáimból:

     
     
     
     
   

Ha szeretnél bejelentkezni hozzám, akkor kérj idõpontot a 06-70-535-9989-es telefonszámon.

Árlista

Hogyan jelentkezhetsz be, és hol találsz meg?

Zakhar Ildikó

Telefon: 70/535-9989

Cím: A szalon
Miskolc, Arany János tér 1.

Ha mégsem zselés lakkot szeretnél, akkor nézd meg a mûköröm munkáimat...